Tots els pobles
EN
Perfil de l'empresa

Inici> About us > Perfil de l'empresa

Benvingut a PengCheng

Yiyang Pengcheng Technology Development Co., Ltd, es va fundar l'any 1994. Amb un capital social de 15 milions de RMB, Pengcheng és una empresa moderna d'alta tecnologia que integra el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de condensadors electrolítics d'alumini. L'empresa cobreix una àrea de 50 acres, té més de 300 empleats i una capacitat de producció anual de gairebé 1.5 milions de peces. Ara ha construït un modern taller de producció de 12,000 metres quadrats. Amb un centre d'investigació i proves líder en la indústria mundial, Pengcheng ha obtingut la certificació del sistema de qualitat ISO:9001:2015, la certificació del sistema de gestió ambiental ISO14001:2015 i el sistema de certificació de qualitat de gestió d'automòbils IATF16949.

Sempre prenem la qualitat internacional com la primera recerca i ens comprometem a promoure el desenvolupament de condensadors electrolítics d'alumini i a construir una plataforma per a la cooperació i l'intercanvi de recursos. L'empresa integra recursos i utilitza la innovació científica i tecnològica per desenvolupar 29 sèries, més de 3000 valors de condensadors electrolítics d'alumini d'alta gamma en excel·lent estabilitat, durabilitat i utilitat. Fins ara, hem proporcionat el nostre servei i productes avançats a més de 800 empreses nacionals i internacionals conegudes, com ara PAK, Topstar, BMTC, XIDUN Lighting, KeGu Power, DONLIM, OSRAM, Sunshine Lighting, Havells India Ltd, Akim Metal, Makel. , City Lumi, etc.

Hem insistit a impulsar "Pchicon" perquè es converteixi en una marca de renom internacional, convertint-nos en una de les empreses amb un alt índex de felicitat dels empleats a la Xina i en el proveïdor preferit mundial de condensadors electrolítics d'alumini d'alta gamma!

Línia de servei

+ 8615399723311

Hora de treball: 8:00 ~ 17:00

CONSULTA ARA

tancar
Pregunteu ara